miercuri, 1 iulie 2009

A fost ICE AGE 3! Avanpremiera. Foarte tare


Intamplator, un prieten a avut invitatii la ICE AGE 3, la avanpremiera cu presa. Si totodata si lansarea primului cinema de tip drive-in din Romania.
Intrare cu invitatie (maine 1 Iulie este lansarea oficiala), intampinare cu o plasa cu mici cadouri, un cocktail, ceva gustari, niste fructe, o formatie, o trupa de dans si cateva (zeci) hostesse.
'Fusera' si ceva vedete printre care Margareta Irina Nistor (vocea filmelor), Gabriel Cotabita, Andra Teodorescu, Abramburica (daca o fi si ea vedeta) si o miss nu stiu de care de pe la noi.
La inceput te anunta frecventa pe care sa iti setezi radioul ca sa poti auzi replicile si muzica din film. Dupa care, esti in sala ta de cinema. Nu te deranjeaza nici un tzaran cu mobilul lui, nu iti fosneste nimeni punga de floricele in creieri, nu soarbe nimeni zgomotos.
Filmul este in linia claica Ice Age, simpatic, captivant si de revazut candva.
Prin prisma faptului ca esti in 'cinematograful tau", merita mers acolo. Se afla intre Baneasa shoping si Ikea. Ruleaza in fiecare seara... ora o gasiti pe undeva pe net cred.
O idee americana. Desi nu prea imi place importul de americanisme, asta mi se pare o idee buna. O experienta foarte frumoasa si pe care trebuie sa o aveti ca sa intelegeti de ce mi-a placut. Pana cum vedeam prin filme si chiar si in The Flinstones. Iata ca "dupa cateva mii de ani", de cand Fres, Barney, Wilma, Betty si micul Dyno "mergeau cu masina la film", ideea a ajus si la noi.( gluma !!! :D )
aaaa... si mai era si nezdravanul ala cu ghinda lui... simpatic foc ( in punga cadou este si acea mica veverita sau veveritoi cu ghinda lui).
Foarte tare, mergeti sa-l vedeti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu